top of page

Gruppo labs-gallery

Public·438 members

Robert Ford
Robert Ford

Хтось купував одяг від українських брендів?

Деякі люди говорять, що важко знайти якісний одяг від місцевих виробників, але інші вважають, що українські бренди зараз активно розвиваються і пропонують багато цікавих варіантів. Я нещодавно замислилася над тим, щоб підтримати вітчизняного виробника і пошукала інформацію про українські бренди одягу. Натрапила на один ресурс, де представлений сайт бренду жіночого одягу, який демонструє їхні колекції, включно з сукнями, костюмами, топами та аксесуарами. Цей ресурс показує, що є багато стильних речей. Мені цікаво, чи маєте ви досвід купівлі одягу від українських брендів? Які ваші враження від якості та дизайну?

11 Views
Lili Depp
Lili Depp
Jun 23

Приємно бачити, що українська модна індустрія набирає обертів. Багато брендів зосереджуються на використанні натуральних тканин та створенні унікального дизайну, що відповідає сучасним тенденціям. Це дає можливість не тільки підтримати економіку країни, а й отримати ексклюзивні речі, яких не буде у кожного. Якість, на мій погляд, у багатьох випадках не поступається закордонним аналогам, а іноді навіть перевершує їх.

Members

• Nick Chernick
    Nick Chernick
  • Monica Geller
    Monica Geller
  • Ariana Grande
    Ariana Grande
  • simone ferrara
    simone ferrara

Via Santo Stefano, 38 

40125 - Bologna, Italy

Tel.  +39 051 3512448

Mob. +39 348 9325473

info@labsgallery.it

Definitivo Logo Labs, 2020.png

Tue - Sat 10am/1pm - 3pm/7pm

• Facebook
  • Instagram

Labs Gallery Contemporary Art by Umberto Alessandro Luppi. P.Iva 04464850405.

bottom of page