top of page

Gruppo labs-gallery

Pubblico·259 membri

Как да защитим интересите на децата при семейни спорове

Здравейте! Наскоро се разделих с партньора си и възникнаха спорове около детето. Не искам да навредя на детето емоционално и искам да защитя интересите му по законен начин. Опитах се да търся информация онлайн, но има твърде много различни мнения, а някои дори противоречат едно на друго. Чувствам се объркан и не знам как да подготвя необходимите документи и какви стъпки да предприема, за да действам правилно. Някой има ли опит със семейни дела и може ли да сподели как е защитил детето си, без да предизвика конфликти?

5 visualizzazioni
QUEEN TEREN
QUEEN TEREN
Dec 23, 2025

Разбирам те напълно. Семейните спорове са много деликатни и изискват както спокойствие, така и правилна информация. Аз също минах през подобна ситуация – трябваше да уреждам родителски права и да се уверя, че детето е защитено. Препоръчвам ти да разгледаш https://praven-bg.com  там има раздели за семейно право с примери, стъпки за защита на правата на децата и контакти на адвокати, които специализират в тази област. Лично за мен това беше изключително полезно – научих как да подготвя документите, как да се представя пред съда спокойно и как да защитя детето, без да създавам емоционални конфликти. С правилна подготовка всичко се реши гладко.

Membri

Via Santo Stefano, 38 

40125 - Bologna, Italia

Tel.  +39 051 3512448

Cel. +39 348 9325473

info@labsgallery.it

Definitivo Logo Labs, 2020.png

Mar - Sab 10/13 - 15/19

• Facebook
  • Instagram

Labs Gallery Arte Contemporanea di Luppi Umberto - P.iva 04464850405

bottom of page